The Alignment Weekend

Center Of Alignment weekend 6, 7 en 8 maart 2020
Het Alignment Weekend maart 2020 is voorbij. Het was een prachtig weekend en er komt zeker een vervolg. We hebben even wat tijd nodig om een nieuwe datum te plannen en de website te updaten.

Wil je de volgende niet missen? Geef je naam dan vast op via de mail, wij nemen dan contact met je op als er meer informatie is.

Center of Alignment is een samenwerkingsverband tussen Sandra Akkermans van QHHT-Nederland en Esther-Marieke Dekens van Mind your Spirit. Wij richten ons op het ondersteunen van jouw persoonlijke– en spirituele ontwikkeling. Of je nu aan het begin staat of al flink op pad bent, je staat er niet alleen voor.

Op onze bijeenkomsten ben je onder gelijkgestemden, terwijl je ook aan jezelf werkt. We helpen je om in ‘Alignment’, oftewel op één lijn, te komen met wie en wat jij werkelijk bent. Wat is jouw ‘Center’, jouw ‘Core’?

Ben je geïnteresseerd in het werk van Kryon, Bashar, Wayne Dyer, Dolores Cannon, Esther Hicks, Tabaash, Michael Newton, Alba Weinman en Antonio Sangio en anderen? Wij hebben hun informatie de afgelopen jaren bestudeerd en begrijpen waar het over gaat. Je kunt dan ook overal vrij over praten, vragen stellen en over zaken in gesprek gaan. Voor ons is niets meer vreemd.

Zou jij graag een weekend met een groep gelijkgestemden willen doorbrengen? Kennis met elkaar maken, praten over wat voor ons belangrijk is? Open en jezelf zijn? Center of Alignment organiseert zulke weekenden.

We brengen 2 volle dagen met elkaar door waardoor je echt contact kunt maken en  hopelijk daarna in contact zult blijven. Meet your Soulfamily, mensen die net zo zijn als jij en met dezelfde dingen bezig zijn. Een veiliger omgeving om te zijn wie je  werkelijk bent is er niet.

Voor meer informatie zie onze website: www.centerofalignment.nl

Center of Alignment

Align with your purpose