Mind your Spirit

Warmte, wijsheid en een luisterend oor

Wat ik je kan bieden is warmte, wijsheid en een luisterend oor. Mind staat niet alleen voor ‘het brein’ maar ook voor ‘Geven om’ en ‘Zorgen voor’. Omdat er op dit moment enorme veranderingen plaatsvinden en vele mensen in Transformaties terechtkomen waar zij moeite mee hebben, probeer ik, waar ik kan, te helpen. Te helpen door samen je levenspad te bekijken en je Transformatie te begrijpen. Te helpen zoeken naar antwoorden en het bekijken en begrijpen van de lessen die je hier op aarde aangeboden krijgt.

Ik heb mijn eigen gaven meegekregen om dat te doen, hierbij moet je denken aan helderwetendheid, helderhorendheid en energyhealing. Iedere Spirit is verschillend en heeft zijn eigen verhaal en eigen lessen. Iedere Spirit zoekt dan ook zijn eigen weg. Wanneer je je gevoel volgt kom je vanzelf bij de juiste hulp voor jou terecht. Feitelijk gezien kun je dat ook prima alleen, alle wijsheid zit al in je, maar soms is het fijn om er met iemand anders over te praten, samen naar te kijken, gebruik te maken van andermans gaven omdat die een ander zicht op de situatie heeft.

Van hoogbegaafde volwassenen naar Spirit

15 jaar lang coachen van hoogbegaafde volwassenen bij de ontdekking van hun hoogbegaafdheid en de gevolgen die dit voor hun leven heeft, brengt je op ongebane paden, op onontgonnen gebied. Zeker toen ik het heilige huisje ‘de intelligentie’ eigenlijk steeds minder het belangrijkste kenmerk van hoogbegaafdheid begon te vinden en deze plaats werd ingenomen door de hoge mate van bewustzijn die zij bezitten. (Meer informatie over hoogbegaafdheid kun je vinden op mijn pagina Hoogbegaafdheid.net)
Dwars daardoor heen liep mijn spirituele zoektocht die voor mij begon in februari van 2002 met mijn eerste echte spirituele ervaring waar ik niet omheen kon.
In 2012 kwam de grote omslag, na een Dark night of the Soul (een lang verhaal wat elders zal volgen), en in de jaren daarna heeft het volgen van mijn eigen levenspad een stevige plaats ingenomen. Mijn hele denken en doen is erop gericht. Via de astrologie van de Maya’s kwam ik erachter dat persoonlijke groei mijn ‘natuurtalent’ is. Ik was er op een bepaalde manier altijd al mee bezig en wilde alleen maar meer, meer, meer. Ik wilde het snappen, begrijpen, uitzoeken. En nu bleek het ook nog eens echt bij mij te horen.

Spirituele ontwikkeling en Transformatie

Ondanks mijn niet-religieuze opvoeding is het voor mij inmiddels vanzelfsprekend dat er meer is tussen hemel en aarde, dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Voor mij bestaat toeval al lang niet meer en is de aarde een soort van ‘kostschool’ waar je naar toe gaat en waar al je ervaringen lessen zijn, en je lessen ervaringen. Waar de omstandigheden waaronder je leeft de klaslokalen zijn, en de mensen om je heen

wolfepaw.deviantart.com

medeleerlingen en docenten tegelijk. Waar er heel veel leerjaren zijn. Als je leert ga je over, doe je dat niet dan vertraag je je ontwikkeling, blijf je misschien zitten of mag je nog eens terugkomen om het over te doen. Leven hier op aarde is geen vrijblijvend iets.

Het geloof dat er meer is tussen hemel en aarde is al eeuwen oud. We bouwen kerken en schrijven ‘God zij met u’ op ons geld. En toch, als je niet binnen de lijntjes van de geaccepteerde vormen van religie blijft, dan ontmoet je ineens heel veel weerstand. Gezien de omstandigheden van de afgelopen eeuwen logisch, want de verschillende religies hadden veel belang bij de stevige greep die ze op de mensheid hadden.

Als klein kind wist ik al heel zeker dat het niet waar kon zijn dat dit het enige bolletje in dat immense Universum was waarop leven bestond. We konden het alleen niet zien. Die ‘domme volwassenen’ hadden geen flauw idee waar ze naar moesten zoeken. God was geen man met een baard die op een wolk zat, het was helemaal geen menselijk iets, het was een grote wolk energie. En Jeshua kende ik nog van vroeger maar hij was helemaal niet zoals hij afgeschilderd werd in de bijbel. Hoe het er wel uitzag wist ik niet meer, maar ik had er op de één of andere manier wel contact mee. Onder druk van de mensen om mij heen, school en de maatschappelijke opvattingen, verdween dat kinderlijke weten naar de achtergrond.

Toen ik begin 30 was begon het steeds meer te knagen. Ik kreeg steeds meer ervaringen die dit deel van mij weer naar de voorgrond brachten en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het steeds blijven ontkennen en negeren van dit deel betekende dat ik mezelf ontkende en negeerde, en dat wilde ik niet meer. Ik werd bij de hand genomen door ‘iets’ en van de ene ervaring naar de andere geleid. Nu, op dit moment in de tijd, maakt het mij niet meer uit wat anderen ervan denken, wat hun oordeel is. Het zijn mijn ervaringen, meer niet. Ik ben uiteindelijk weer gaan vertrouwen op dat kleine meisje dat kennelijk heel goed wist hoe de wereld en het universum in elkaar zaten.

Ik kreeg van andere mensen in de spirituele hoek te horen dat ik geen lichtwerker was, geen blue ray of wat ze nog meer voor mooie benamingen hadden. Ik voldeed niet aan hun verwachtingen daarvan. Het maakte mij niet meer uit. Ik hoefde niet in een hokje. Dat ik een oude, wijze ziel was begreep ik inmiddels wel en een etiketje had ik niet nodig. Inmiddels weet ik waar ik vandaan kom en dat is voldoende.

Coaching voor Mensen, Lichtwerkers, Blue Rays, Wayshowers, 1st, 2nd and 3rd Wavers, ET’s en alle andere zoekenden

Alle zielen gaan op dit moment door de Transformatie en ondergaan grote veranderingen. Ik ervaar of heb ervaren waar je doorheen gaat en ben in staat je op diepgaande wijze te begrijpen en te helpen. Ik kan je steunen in je proces en je vertellen over mijn ervaringen zodat jij daar uit kan halen wat voor jou belangrijk is.

Geen onderwerp is voor mij onbespreekbaar, geen gevoel onbelangrijk, jij kent jezelf het beste en daar zal ik niet over oordelen.

Je bent van harte welkom!

Healing Energy

Als klein kind kwam ik al in contact met wat toen ‘magnetiseurs’ genoemd werden. Mensen die andere mensen hielpen door energie te geven. Zij legden hun handen op je lijf, of houden ze daarboven, en haalden op die manier pijn weg en losten oorzaken van fysieke en mentale problemen op. Vanaf het moment dat ik de eerste magnetiseur een hand gaf en het getintel van zijn hand voelde wist ik, ook al was ik nog heel jong: ‘dat kan ik ook, alleen ik weet niet meer hoe…’

Toen mijn Transformatie begon, begon ook een zoektocht naar hoe ik mijn eigen handen kon openen. Ik moest daarvoor eerst heel veel van mijn eigen bagage opruimen. Ik was al 40 jaar geworden voor ik het getintel echt in mijn eigen handen begon te voelen. Daarna nam het langzaam toe en inmiddels werkt het gestaag, altijd, onder alle omstandigheden.

Zelf heb ik een grote hoeveelheid healingen via energie mogen ontvangen van verschillende mensen. Ieder werkt op zijn eigen manier. Hoe ver hij of zij kan gaan hangt af van het eigen ontwikkelingsniveau. Ik ben altijd zeer kritisch geweest in wie ik mij liet helpen. Mijn intuïtie heeft daarin een grote rol gespeeld. De goeden werken zeer integer en voelen heel fijn, warm en vertrouwd aan. Je voelt je gelijk op je gemak. Zij zullen je nooit opdragen dingen te doen of je hun denkbeelden opdringen.

Kun je wel wat extra energie of healing gebruiken? Ook dan ben je van harte welkom!

Veelzijdige gesprekspartner met veel levenservaring

Als mens met veel levenservaring stel ik je als coach gerichte, en soms pittige vragen. Ook ik ben op zoek geweest naar mezelf en begrijp dus waar je mee bezig bent. Omdat ik je gedachtesprongen kan volgen en verschillende verhaallijnen die door elkaar heen lopen toch weer kan terugbrengen naar de kern, raak je mij niet snel ‘kwijt’ tijdens een gesprek. Geen onderwerp is onbespreekbaar. Je kunt vrijuit praten. Maar pas op! Ik prik je ballonnetjes door en ben niet zo makkelijk omver te praten als anderen…
Dat doe ik vanuit een open en eerlijk, warm hart. Integriteit is voor mij een belangrijk goed.
Ik ga op zoek naar je grijze vlekken, de dingen die je in jezelf omzeilt en waar je lessen zitten. Verwacht geen intellectueel gesprek met afstandelijke theorieën en trucjes om symptomen te bestrijden. We hebben het over het leven zelf en alles wat daar bij hoort.
Ik ben niet iemand die aan het eind van de sessies nog steeds een vreemde voor je is, ik vertel ook over mijn eigen ervaringen en deel mijn kennis. Mij is gebleken dat veel mensen dat prettig vinden omdat ze dan een beeld hebben van hoe het ook kan. Aan den lijve heb ik ervaren hoe moeilijk sommige beslissingen in je leven kunnen zijn. Er bestaat geen kant-en-klaar koffertje met oplossingen. Wij zoeken samen naar de omstandigheden die voor jou het beste zijn.

Je bent echt van harte welkom!

Introspective Hypnosis

Ik ben hypnotiseur en ben gecertificeerd Introspective Hypnosis Practicioner. Een vorm van hypnose waarin je op diepgaande wijze naar jezelf, je huidige leven, je vorige levens en het leven tussen menselijke levens in gaat kijken. Hypnose is niet eng, je behoudt zelf alle controle en bent niet ‘weg’ maar je gewoon bewust van alles wat er gebeurd.
Al geruime tijd bestudeer ik alles wat los en vast zit over het onderwerp en en heb ik vele, vele uren sessies met anderen bestudeerd.
Tijdens een sessie komt zeer persoonlijke informatie naar boven over jou en jouw pad. Jouw ervaringen die geleid hebben tot wie je nu bent en waar je mee bezig bent. Meer informatie hierover kun je hier lezen.