Tarieven

Mag ontwikkeling van jezelf geld kosten?

Wat mij betreft wel, het zijn voor mij investeringen geweest die nauwelijks in geld uit te drukken zijn. Ga eens na hoeveel geld we investeren in opleidingen voor je arbeidsleven. Opleidingen die je ook nog wel eens ‘voor niets’ doet, of afbreekt zonder de kosten terug te krijgen, bijvoorbeeld omdat je in een heel andere richting gaat werken. Een gemiddelde workshop van een dag kost al gauw tussen de € 150 en € 300 en die is dan algemeen, gaat niet specifiek over jou en jouw situatie. In de loop van je leven gaat het dan vaak om duizenden euro’s maar we hebben geleerd dat normaal te vinden.
Ook is er het idee dat je voor spirituele zaken geen geld mag vragen. Daar ben ik het niet mee eens. Zelf heb ik daar, zonder enig probleem, al veel geld aan uitgegeven. De healer levert zijn gave aan jou, jij geeft hem daar geld voor in ruil zodat hij zijn mooie werk kan blijven doen. Beiden geholpen, beiden een boterham om te eten.
We geven zonder blikken of blozen honderden euro’s uit aan kleding, drank, uitgaan of elektronica. De ontwikkeling van je eigen persoon is de allerbelangrijkste opleiding die er voor je bestaat en daar doen we nog wel eens erg moeilijk over. Kies je voor een gesprek over je eigen ontwikkeling of een nieuwe gadget? Het is een keuze. Als je echt wilt en je inzet, is het een opleiding die jou verder kan brengen dan je ooit gedacht had. Een opleiding die zichzelf op den duur dubbel en dwars terugbetaald.

Tarieven

De kosten bedragen:
€ 80,- per uur, inclusief 21% BTW, voor coaching (eventueel inclusief healing), contant af te rekenen na afloop van ieder gesprek. Normaal gesproken spreken we eens per 3 weken af voor een sessie van 1,5 uur. De eerste sessie wordt nooit meer dan € 80,- in rekening gebracht, ongeacht een tijdsoverschreiding.
Uiteraard zijn sessies van maximaal 1 uur wel mogelijk, de voorkeur is echter 1,5 uur.
Het aantal sessies bepaal je zelf. Het is jouw pad, jouw ontwikkeling, jouw begeleiding, jij hebt dan ook de zeggenschap over het aantal sessies.

€ 30,- per 20 minuten, inclusief 21% BTW, voor een healing, contant af te rekenen na afloop van iedere healing. Losse healingen zijn alleen af te spreken na minimaal 1 coachingsgesprek van een uur, zodat we elkaar een beetje kennen.

Wat betreft de hypnosesessies, hiervoor ben ik nog in de oefenfase. Daarom zijn er nog geen kosten aan verbonden. Wil je hier graag een keer voor in aanmerking komen mail of app mij dan, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Locatie

Mind your Spirit is onderdeel van Mind in Development.
Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via:

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
The Netherlands
M: 06-51855944 (ook Whatsapp)
E: mind@mindindevelopment.nl (ik lees niet iedere dag mijn mail dus wil je mij snel spreken gebruik dan de telefoon).

Consulten vinden in principe bij mij aan huis plaats in Andelst. Ook heb ik op dit moment een praktijkruimte tot mijn beschikking in Arnhem.

Kom ik naar je toe dan bedragen de reiskosten € 0,30 per kilometer. Bij een reistijd langer dan 40 minuten v.v. wordt reistijdvergoeding in rekening gebracht. Bij een lunch worden de lunchkosten in rekening gebracht.

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Ik maak je erop attent dat Esther-Marieke Dekens geen beloftes of garanties geeft aangaande de healing- en/of Personal Coaching sessies. Noch is zij aansprakelijk voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, het toezien op en het continueren van jouw eigen medische behandeling en zorg. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Als zij daar al iets over zegt is dat niet meer dan haar eigen mening en advies en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts of specialist te bespreken.