Tarieven

Mag ontwikkeling van jezelf geld kosten?

Wat mij betreft wel, het zijn voor mij vaak ervaringen geweest die nauwelijks in geld uit te drukken zijn.
Er bestaat het idee dat je voor spirituele zaken geen geld mag vragen. Daar ben ik het niet mee eens. Zelf heb ik daar, zonder enig probleem, al veel geld aan uitgegeven. De healer levert zijn gave aan jou, jij geeft hem daar geld voor in ruil zodat hij zijn mooie werk kan blijven doen. Beiden geholpen, beiden een boterham om te eten.
We geven zonder blikken of blozen honderden euro’s uit aan kleding, drank, uitgaan of elektronica. De ontwikkeling van je eigen persoon is de allerbelangrijkste opleiding die er voor je bestaat en daar doen we nog wel eens erg moeilijk over. Kies je voor een gesprek over je eigen ontwikkeling of een nieuwe gadget? Het is een keuze. Als je echt wilt en je inzet, is het een opleiding die jou verder kan brengen dan je ooit gedacht had. Een opleiding die zichzelf op den duur dubbel en dwars terugbetaald.

Tarieven

De kosten bedragen:
€ 80,- per uur, inclusief 21% BTW, voor coaching, contant of per betaalverzoek af te rekenen na afloop van ieder gesprek. Normaal gesproken spreken we eens per 3 weken af voor een sessie van 1,5 uur. De eerste sessie wordt nooit meer dan € 80,- in rekening gebracht, ongeacht een tijdsoverschreiding.
Uiteraard zijn sessies van maximaal 1 uur wel mogelijk, de voorkeur is echter 1,5 uur.
Het aantal sessies bepaal je zelf. Het is jouw pad, jouw ontwikkeling, jouw begeleiding, jij hebt dan ook de zeggenschap over het aantal sessies.

€ 300,- voor een hypnosesessie. Daarin zit een voorgesprek, de hypnosesessie en een nagesprek. Tesamen duurt dit 3 tot 4 uur.

Locatie

Mind your Spirit is onderdeel van Mind in Development.

Voor het maken van een coachings- of hypnoseafspraak kun je uitsluitend contact met mij opnemen per telefoon, Whatapp of SMS. Ik ben het best te bereiken op werkdagen na kantoortijden. Durf jij een werkelijke verandering aan te gaan, neem dan contact op met:

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
Mijn praktijkruimte bevindt zich momenteel in Arnhem.

M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Alleen voor het toezenden van afgesproken materialen. Ik lees mijn mail zeer onregelmatig, soms enkele dagen niet.)
KVK: 70146926
BTW: op aanvraag (ivm BSN in het nummer)
Mind in Development is een Eenmanszaak.

De kosten van coaching bedragen € 80,- per uur, contant af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van ieder gesprek.
De kosten van Introspective Hypnosis sessies bedragen € 300,- en duren 3 tot 4 uur. Eerst voeren we een intakegesprek, daarna breng ik je onder hypnose en volgt een sessie van 1 tot 1,5 uur. Contact af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van de sessie.

Meer informatie over coaching vind je ook op mijn website https://www.hoogbegaafdheid.net.

Je bent van harte welkom!

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Ik maak je erop attent dat Esther-Marieke Dekens geen beloftes of garanties geeft aangaande de healing- , Personal Coaching en hypnosesessies. Noch is zij aansprakelijk voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, het toezien op en het continueren van jouw eigen medische behandeling en zorg. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Als zij daar al iets over zegt is dat niet meer dan haar eigen mening en advies en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts of specialist te bespreken.