Tarieven

Mag ontwikkeling van jezelf geld kosten?

Wat mij betreft wel, het zijn voor mij investeringen geweest die nauwelijks in geld uit te drukken zijn. Ga eens na hoeveel geld we investeren in opleidingen voor je arbeidsleven. Opleidingen die je ook nog wel eens ‘voor niets’ doet, of afbreekt zonder de kosten terug te krijgen, bijvoorbeeld omdat je in een heel andere richting gaat werken. Een gemiddelde workshop van een dag kost al gauw tussen de € 150 en € 300 en die is dan algemeen, gaat niet specifiek over jou en jouw situatie. In de loop van je leven gaat het dan vaak om duizenden euro’s maar we hebben geleerd dat normaal te vinden.
Ook is er het idee dat je voor spirituele zaken geen geld mag vragen. Daar ben ik het niet mee eens. Zelf heb ik daar, zonder enig probleem, al veel geld aan uitgegeven. De healer levert zijn gave aan jou, jij geeft hem daar geld voor in ruil zodat hij zijn mooie werk kan blijven doen. Beiden geholpen, beiden een boterham om te eten.
We geven zonder blikken of blozen honderden euro’s uit aan kleding, drank, uitgaan of elektronica. De ontwikkeling van je eigen persoon is de allerbelangrijkste opleiding die er voor je bestaat en daar doen we nog wel eens erg moeilijk over. Kies je voor een gesprek over je eigen ontwikkeling of een nieuwe gadget? Het is een keuze. Als je echt wilt en je inzet, is het een opleiding die jou verder kan brengen dan je ooit gedacht had. Een opleiding die zichzelf op den duur dubbel en dwars terugbetaald.

Tarieven

Per 1 januari 2016 is het tarief:
€ 80,- per uur, inclusief 21% BTW, voor coaching en eventuele healing samen, contant af te rekenen na afloop van ieder gesprek.
€ 30,- per 20 minuten, inclusief 21% BTW, voor een healing, contant af te rekenen na afloop van iedere healing. Losse healingen zijn alleen af te spreken na minimaal 1 coachingsgesprek van een uur, zodat we elkaar een beetje kennen.

Locatie

Mind your Spirit is onderdeel van Mind in Development.
Voor meer informatie over coaching door mij kun je contact opnemen via:

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
The Netherlands
M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl

Consulten vinden in principe bij mij aan huis plaats in Andelst maar tijdens een coachingsgesprek zouden we ook tijd kunnen doorbrengen bij mijn pony’s. Paarden en pony’s zijn in staat jou perfect te spiegelen, we hoeven niet met ze te ‘werken’ alleen maar in hun buurt te zijn.

Kom ik naar je toe dan bedragen de reiskosten € 0,30 per kilometer. Bij een reistijd langer dan 40 minuten v.v. wordt reistijdvergoeding in rekening gebracht. Bij een lunch worden de lunchkosten in rekening gebracht.

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Ik maak je erop attent dat Esther-Marieke Dekens geen beloftes of garanties geeft aangaande de healing- en/of Personal Coaching sessies. Noch is zij aansprakelijk voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, het toezien op en het continueren van jouw eigen medische behandeling en zorg. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Alles wat zij daarover zegt is niet meer dan haar eigen mening en advies en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts of specialist te bespreken.