Healing

Healing en Energiewerk

Zoals we zo langzamerhand allemaal wel weten bestaat alles uit energie. Ook je lichaam. Er kunnen veel obstakels en blokkades in je lichaam ontstaan waardoor de energie niet meer goed kan stromen. Puur lichamelijke blokkades maar ook energetische- en emotionele blokkades. Als je wilt kan ik je energie geven om te helpen je lichaam en energievelden om je heen te reinigen en meer energie te krijgen. handen-met-zon

Daarnaast beschik ik ook over veel mogelijkheden om je te helpen healen, het diepere werk om blokkades op te ruimen, inzicht te krijgen in jezelf, nu en in het verleden en los te laten wat er aan toe is om losgelaten te worden. Ik kan magnetiseren, energie geven vergelijkbaar met wat ze bij Reiki doen. In feite werken we uiteindelijk allemaal met dezelfde energie. Ik heb ook een opleiding in Kinesiologie en Divine Empowerment gedaan en heb de Reconnective Energy bestudeerd. Voor energy healing is het wel belangrijk dat je enig vertrouwen hebt in dat het universum je daar daadwerkelijk bij kan helpen. Want jij helpt jezelf genezen, ik zet alleen het knopje om zoals je een lamp aandoet. Ik help jou jezelf versterken en te groeien. Jij bepaalt hoe ver dat kan en mag gaan. Wanneer dat vertrouwen ontbreekt is het werk kan het werk makkelijk teniet worden gedaan en word je wantrouwen alleen maar meer versterkt omdat het dan ‘waar’ lijkt te zijn. De kracht van je gedachten is sterk.

Gelukkig werk ik niet met mijn eigen energie, de energie loopt via mij, ik ben een ondersteunende factor. Je kunt er dus net zoveel van nemen als je wilt. Het gaat niet ten kostte van mijzelf.