Home

Welkom bij Mind your Spirit, de praktijk voor persoonlijke groei, transformatie en energyhealing van Esther-Marieke Dekens.

Voel jij ook dat we in een grote verandering zitten? Heb jij ook het gevoel dat er op dit moment aan je getrokken wordt? Dat je er niet onderuit komt om uit te zoeken waarom je leven zo in elkaar zit, zoals het in elkaar zit? Wie ben je werkelijk? Waarom ben je hier? Waar kom je vandaan?

Deze vragen worden voor steeds meer mensen actueel. Ze voelen dat er een verandering gaande is, in zichzelf en in de wereld. Er wordt gesproken, al is het nog vaak gefluister, over een nieuwe wereld, een verandering van energie. Ze voelen dat ze in een veranderingsproces, een Transformatie, zitten maar weten niet goed hoe en waarom. Het komt steeds duidelijker naar voren voor diegenen die er open voor staan.

Een groep mensen is je voorgegaan in deze zoektocht en heeft de afgelopen 15 jaar al vele antwoorden gevonden. Ze weten. En niemand kan hen daar meer vanaf brengen. De oude dogma’s werken niet meer bij hen, ze laten zich niet meer websitebeïnvloeden door buitenaf. Ze zijn volop in hun eigen kracht aan het komen en staan als een huis.

Wil jij dat ook? Wil jij je toekomst ook veranderen? Wil jij werkelijk in je kracht staan, je authenticiteit tot op het bot voelen? Ben jij niet bang om na te denken over dingen die door het gros van de mensen vermeden worden? Om je angst voor verandering het hoofd te bieden en wat er van je gevraagd wordt aan te gaan?

Ik kan je daarbij helpen. Ik ben één van die groep mensen die al 15 jaar bezig is met deze Transformatie. Die buiten het new age wereldje van wijde rokken en wierook, stelselmatig op zoek is geweest naar innerlijke groei en ontwikkeling en in alle hoeken en gaten naar antwoorden heeft gezocht op de vragen Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? En waarom ben ik hier?

Ik ben niet religieus opgevoed, volg geen enkele religie, guru of groepering. Ik leef mijn eigen pad. Al mijn waarden op spiritueel vlak zijn gebaseerd op eigen ervaringen en wat voor mij als herkenbaar aanvoelt. Spiritualiteit is voor mij het herkennen en vinden van je eigen innerlijke waarde, jouw pad, jouw identiteit. Los van dogma’s, overtuigingen van anderen en religieuze rituelen.
Voel jij dat je in een Transformatieproces zit? Gebeurt er van alles met je en voel je je daarin soms ontzettend alleen? Ben jij bezig jezelf te (her)ontdekken en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Wil je heel graag je verhaal eens vertellen, dat verhaal dat je al jaren binnenhoud omdat je het gevoel hebt dat niemand het zal begrijpen? Of gaat het best goed met je maar heb je alleen behoefte aan een luisterend oor? Dan ben je van harte welkom….!