Mind your Spirit

Troost, warmte, wijsheid en een luisterend oor

Ik bied troost, warmte, wijsheid en een luisterend oor. Omdat er op dit moment enorme veranderingen plaatsvinden en vele mensen in Transformaties terechtkomen waar zij moeite mee hebben, ben ik er om te helpen. Te helpen door samen je levenspad te bekijken en je Transformatie te begrijpen. Te helpen zoeken naar antwoorden en het bekijken en begrijpen van de lessen die je hier op aarde aangeboden krijgt.

Ik heb mijn eigen gaven meegekregen om dat te doen. Iedere Spirit is verschillend en heeft zijn eigen verhaal en eigen lessen. Iedere Spirit zoekt dan ook zijn eigen weg. Wanneer je je gevoel volgt kom je vanzelf bij de juiste hulp voor jou terecht.

Van hoogbegaafde volwassenen naar Spirit

10 jaar lang coachen van hoogbegaafde volwassenen bij de ontdekking van hun hoogbegaafdheid en de gevolgen die dit voor hun leven heeft, brengt je op ongebane paden, op onontgonnen gebied. Zeker toen ik het heilige huisje ‘de intelligentie’ eigenlijk steeds minder het belangrijkste kenmerk van hoogbegaafdheid begon te vinden. (Meer informatie over hoogbegaafdheid kun je vinden op mijn pagina Hoogbegaafdheid.net)
Inmiddels had het volgen van mijn eigen levenspad een stevige plaats ingenomen. Mijn hele denken en doen was, en is, erop gericht. Via de astrologie van de Maya’s kwam ik er achter dat persoonlijke groei mijn ‘natuurtalent’ is. Ik was er op een bepaalde manier altijd al mee bezig en wilde alleen maar meer, meer, meer. Ik wilde het snappen, begrijpen, uitzoeken. En nu bleek het ook nog eens echt bij mij te horen.

Spirituele ontwikkeling en Transformatie

Ondanks mijn niet-religieuze opvoeding is het voor mij inmiddels vanzelfsprekend dat er meer is tussen hemel en aarde, dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Voor mij is er geen twijfel over dat toeval niet bestaat en dat de aarde een ‘kostschool’ is waar je naar toe komt en waar al je ervaringen lessen zijn, de omstandigheden waaronder je leeft de

http://wolfepaw.deviantart.com/

http://wolfepaw.deviantart.com/

klaslokalen zijn, en de mensen om je heen medeleerlingen en docenten tegelijk. Waar er heel veel leerjaren zijn. Als je leert ga je over, doe je dat niet dan vertraag je je ontwikkeling, blijf je zitten en mag je nog eens terugkomen om het over te doen. Leven hier op aarde is geen vrijblijvend iets. Geloof in dat er meer is tussen hemel en aarde is al eeuwen oud. We bouwen kerken en schrijven ‘God zij met u’ op ons geld. En toch als je niet binnen de lijntjes van de geaccepteerde vormen van religie blijft, dan ontmoet je ineens heel veel weerstand.

Als klein kind wist ik al heel zeker dat het niet waar kon zijn dat dit het enige bolletje in dat immense universum was waarop leven bestond. We konden het alleen niet zien. Die domme volwassenen hadden geen flauw idee waar ze naar moesten zoeken. God was geen man met een baard die op een wolk zat, het was helemaal geen menselijk iets, en Jeshua kende ik nog van vroeger maar hij was helemaal niet zoals hij afgeschilderd werd in de bijbel. Hoe het er wel uitzag wist ik niet meer. Maar ik had er wel contact mee. Dat op ruim 30-jarige leeftijd nog steeds ontkennen zou een deel van mijzelf ontkennen zijn, en dat wilde ik niet meer. Ik werd bij de hand genomen door ‘iets’ en van de ene ervaring naar de andere geleid. Nu maakt het mij niet meer uit wat anderen er van denken, wat hun oordeel is. Het zijn mijn ervaringen, meer niet. Ik ben uiteindelijk weer gaan vertrouwen op dat kleine meisje dat kennelijk heel goed wist hoe de wereld en het universum in elkaar zaten.

Ik kreeg te horen dat ik geen lichtwerker was, geen blue ray of wat dan ook. Het maakte mij niet uit. Ik hoefde niet in een hokje, dat ik een oude, wijze ziel was begreep ik inmiddels echt wel en een etiketje vond ik niet zo nodig.

Coaching voor Lichtwerkers, Blue Rays, Wayshowers, 1st, 2nd and 3rd Wavers, ET’s en alle andere zoekenden

Weet jij van jezelf dat je een Lichtwerker, een Wayshower, of één van de andere groepen zielen bent, of vermoed je er één te zijn? Dan kan ook jij waarschijnlijk wel een steuntje in de rug gebruiken. Alle zielen gaan op dit moment door de Transformatie en ondergaan grote veranderingen. Ik ervaar of heb ervaren waar je doorheen gaat en ben in staat je op diepgaande wijze te begrijpen en te helpen.

Geen onderwerp is voor mij onbespreekbaar, geen gevoel onbelangrijk, jij kent jezelf het beste en daar zal ik niet over oordelen.

Je bent van harte welkom!

Healing Energy

Als klein kind kwam ik al in contact met wat toen ‘magnetiseurs’ genoemd werden. Mensen die andere mensen hielpen door energie te geven. Zij legden hun handen op je lijf en haalden op die manier pijn weg en losten oorzaken van fysieke problemen op. Vanaf het moment dat ik de eerste magnetiseur een hand gaf en het getintel van hun handen voelde wist ik, ook al was ik nog heel jong: ‘dat kan ik ook, alleen ik weet niet meer hoe…’

Toen mijn Transformatie begon, begon ook een zoektocht naar hoe ik mijn eigen handen kon openen. Ik moest daarvoor eerst heel veel van mijn eigen bagage opruimen. Ik was al 40 jaar geworden voor ik het getintel echt in mijn eigen handen begon te voelen. Daarna nam het langzaam toe en inmiddels werkt het gestaag, altijd, onder alle omstandigheden.

Zelf heb ik een grote hoeveelheid healingen via energie mogen ontvangen van verschillende mensen. Ieder werkt op zijn eigen manier. Hoe ver hij of zij kan gaan hangt af van het eigen ontwikkelingsniveau. Ik ben altijd zeer kritisch geweest in wie ik mij liet helpen. Mijn intuitie heeft daarin een grote rol gespeeld. Er is veel kaf onder het koren en ik raad niemand aan er één uit het telefoonboek te prikken. Mond tot mond reclame werkt beter maar ook dan nog is voorzichtigheid geboden. De goeden werken zeer integer en voelen heel fijn, warm en vertrouwd aan. Je voelt je gelijk op je gemak. Zij zullen je nooit opdragen dingen te doen of je hun denkbeelden opdringen.
Inmiddels onderga ik alleen nog healingen op het hoogste niveau, in direct contact met de healers die ‘boven’ werken.

Veelzijdige gesprekspartner met veel levenservaring

Als mens met veel levenservaring stel ik je als coach gerichte, en soms pittige vragen. Ook ik ben op zoek geweest naar mezelf en begrijp dus waar je mee bezig bent. Omdat ik je gedachtesprongen kan volgen en verschillende verhaallijnen die door elkaar heen lopen toch weer kan terugbrengen naar de kern, raak je mij niet snel ‘kwijt’ tijdens een gesprek. Geen onderwerp is onbespreekbaar. Je kunt vrijuit praten. Maar pas op! Ik prik je ballonnetjes door en ben niet zo makkelijk omver te praten als de meeste hulpverleners…
Ik ben op zoek naar je grijze vlekken, de dingen die je in jezelf omzeilt en waar je lessen zitten. Verwacht geen intellectueel gesprek met afstandelijke theorieën en trucjes om symptomen te bestrijden. We hebben het over het leven zelf en alles wat daar bij hoort.
Ik ben niet iemand die aan het eind van de sessies nog steeds een vreemde voor je is, ik vertel ook over mijn eigen ervaringen en deel mijn kennis. Mij is gebleken dat veel mensen dat prettig vinden omdat ze dan een beeld hebben van hoe het ook kan. Aan den lijve heb ik ervaren hoe moeilijk sommige beslissingen in je leven kunnen zijn. Er bestaat geen kant-en-klaar koffertje met oplossingen. Wij zoeken samen naar de omstandigheden die voor jou het beste zijn.